30-10-14

Belgen hebben geen recht op water: water-link Antwerpen (3)

Antwerpen geen recht op water.jpg

Geachte Heer,

 
Betreft: Waterlink

Ik zend u hierbij mijn schrijven aan mijn huisbaas dhr. Denis V. inzake het opmeten van de watermeterstand. Zoals u kan zien dateert dit schrijven van reeds een maand geleden.
Ik heb onwaarschijnlijk veel problemen gehad met de huisbaas en zijn vrouw die de gelijkvloers en het eerste verdiep van het huis betrekken.
Zo waren er ook maandenlang problemen met de gas- en electriciteitsmaatschappij Lampiris omdat de huisbaas een stopzettingsprocedure was gestart omdat hij waarschijnlijk problemen had met de vorige huurder.
En het is alsof de Belgische justitie van al deze problemen heeft proberen te profiteren.
Zo vertelde de wijkagent aan de huisbaas dat ik 'geseind' stond en dat mijn adresverandering 'daarom zo lang geduurd had'.
Van die seining was ik zelf niet op de hoogte. Het resultaat ervan was ik door de huisbaas en zijn vrouw waarmee ik een oplopende ruzie had, gecriminaliseerd werd. Vrienden en kennissen van de eigenaars + de mensen uit de wijk vroegen zich af waarom ik geseind stond zodat ik bijna niet meer op straat durfde te komen.

Bovendien was de eigenaar van het huis naar de buurman gestapt waar ik voordien was gaan aankloppen omdat er in dat huis een appartement vrij stond. Het gerucht ging vervolgens dat de buurman mij had 'weggeselecteerd' terwijl ik met de buurman een uitgebreid gesprek had over zijn Turkse huisbaas die in heel de straat (en elders) huizen heeft opgekocht en die heeft laten opknappen door Turkse jongeren. De Stad Antwerpen betaalt de jongeren omdat zij met hun werk een 'opleiding' zouden volgen. Ik sprak met de buurman ook over de voordeur van het huis die hij op eigen kosten en na maandenlang tevergeefs te schrijven naar de rijke Turkse huisbaas, heeft moeten laten herstellen.

Brief voortijdig afgebroken (sluiting internetcafé)

-------------------

van: Jan Boeykens <werkgroepmorkhoven@gmail.com>

aan: Postbus Klant <Klant@water-link.be>

datum: 14 oktober 2014 17:44

 

onderwerp: Re: Nieuwe aanvraag 19654 - Contactformulier

18:53 Gepost door slaapkamer-expert in Actualiteit, Antwerpen, huurders, Nieuws, rechten, water, water-link | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.