30-10-14

Belgen hebben geen recht op water: water-link Antwerpen (8)

Antwerpen geen recht op water.jpg

Beste K., 

Ik verzond mijn schrijven vandaag per aangetekende brief met een rode antwoordkaart (die ik beiden zal scannen en in het dossier water-link op het internet zal plaatsen.
Ik ontving ook een antwoord van een minister die ik terzake heb aangeschreven maar, de Belgische corrupte vriendjespolitiek kennende, verwacht ik er niets van.
Vandaag ontving nogmaals een schrijven van water-link met een in gebreke stelling (kosten 15 euro)  en een dreiging met gerechtelijke actie en/of de afsluiting van het water.
Ik ben echter niet van plan om toe te geven en ik hoop dat onze actie in België, Nederland en Italië eventueel, wordt uitbreidt.
Vertalingen zouden niet slecht zijn.
Ik heb al een plan in mijn hoofd voor actie: met spandoeken en pamfletten, hartje winter voor de gebouwen van water-link in  Antwerpen.  En ook acties waarmee ik, gewapend met pamfletten en spandoeken, met een emmer water uit het vijvertje met fontein voor het Water Link gebouw ga scheppen.
Ik ben er zeker van dat we de mensen op die manier kunnen sensibiliseren, zeker nu de winter op komst is.

We worden niet alleen geteisterd door vervolgingen + spreek- en contact-verboden van activisten wiens gezinnen onder het goedkeurend oog van de justitie worden geterroriseerd.
En het zal misschien nog zover komen dat activisten en dissidenten zoals Marcel niet alleen een spreek-, contact-, verenigings- en reisverbod krijgen na in de gevangenis te zijn opgesloten en gefolterd te zijn geweest maar dat, zoals ik gisteren in een prachtige film over Paraquay heb gezien, uit het land verbannen worden. Marcel werd trouwens in 2010 uit zijn huis gezet omdat een van zijn zogenaamde slachtoffers in het bestuur van de Geelse Bouwmaatschappij zetelt. In 2005 reeds zei de Herentalse burgemeester Jan Peeters (Sp.a - Vlaamse socialisten) in de Herentalse gemeenteraad dat hij ermee akkoord ging dat Marcel uit Morkhoven en omstreken zou verbannen worden. Peeters zei ook dat hij de door een van de zogenaamde slachtoffers van Marcel gestelde eis om de Werkgroep Morkhoven van het internet te verwijderen aan de juridische dienst van de gemeente voorleggen. Zoals je weet, is Peeters tevens Sp.a-kamerlid en was hij in de jaren '90 onder het vice-premierschap van Di Rupo Elio Di Rupo de staatssecretaris en minister van Veiligheid.
Ik heb altijd geweten dat het jarenlange media-proces tegen Marcel om de kinderpornozaak Zandvoort in de doofpot te steken, een operatie van de Belgische Staatsveiligheid was.

Nog een pikant detail: het voornoemde 'slachtoffer' van Marcel werd als dank voor zijn hulp voor het aanklagen van Marcel op alle mogelijke manieren politiek benoemd. Dank zij het Sp.a-bestuur van Herentals werd hij ook bestuurslid van het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn in Herentals; gemeenteraadslid; voorzitter van de Herentalse commissie voor Veiligheid en Politie; bestuurslid van de lokale politie Neteland en gemeentelijke vertegenwoordiger voor de intercommunales PIDPA en CIPAL.

De Provinciale Intercommunale Drinkwatermaatschappij der Provincie Antwerpen (afgekort tot PIDPA of Pidpa) is een producent en distributeur van drinkwater in de provincie Antwerpen...

Hierbij volgt het sms-je van V. aan Marcel Vervloesem's kleindochter van 15 jaar dat het startsein was voor de maandenlange terreur van Vervloesem's dochter en haar gezin. De Turnhoutse justitie trad niet op tegen de terroriserende bendeleden en de Morkhoven-blogs werden zelfs versleuteld zodat de webpagina's toen een na een van het internet verdwenen.

Afzender: Hallo S.
S: Wie bent U ?
Afzender: Iemand van jou familie hoe is het met je ?
S: Hoe noem jij, wie ben jij ?
Afzender: Nonkel Victor, ik heb je zo lang al niet meer gezien. Weetje ik zal je toevoegen op facebook kunnen we contact houden wa denk je ?
Afzender: Kunnen we anders eens afspreken ?
Afzender: Hallo andwoord eens doe niet zo onbeschoft tege je familie anders oei
Afzender: Hallo ?
Afzender: Wil je een nieuwe tv of laptop ik heb dan een mooi jobje voor je
Afzender: 2500 euro + tv wat denk je ?
Afzender: Dan laten wij je doen dimitri maike en ik wat denk je ?
Afzender: Verwijder dat bericht of ik doe je iets!
Afzender: Nest vercammenstraat 19 was het zeker
Afzender: S. antwoord ik kan niet tegen mensen die negeren.
Kom morgen naar herentals na school naar de nete voor het ziekenhuis 15.30 ik wacht op ,je
Afzender: Godverdomme kut wijf antwoord !
Afzender: ik maak je af en je neef erbij!

(V. maakt nog altijd deel uit van de bestuursraad van de lokale politieraad Neteland niettegenstaande de herhaaldelijke klachten bij oud-minister van Binnenlandse Zaken Minister Milquet, oud-justitie-minister A. Turtelboom en Elio Di Rupo die allen het zogenoemde Veiligheidscontract ondertekenden dat de veiligheid van de burger moest waarborgen. Morkhoven-voorzitter Jan Boeykens werd onlangs door de klachten van V. en een bevriende politie-inspecteur van de politie Neteland die geen proces-verbaal wou opstellen van de recente aanslag op Marcel Vervloesem's dochter, moeder van 3 minderjarige kinderen, in een politiecel van de gemeente Mortsel opgesloten. Het betrof hier waarschijnlijk de cel waarin Jonathan Jacob enkele jaren geleden door leden van een speciale interventiebrigade werd doodgeslagen. De politiemannen bleven gewoon in dienst terwijl de vader van de gedode jongen wordt thans vervolgd wegens de 'schending van het recht op inzage van het gerechtelijk dossier'.)

---------

van: Jan Boeykens <werkgroepmorkhoven@gmail.com>

"A,M,L Van Rooij" <ekc.avanrooij@gmail.com>,

 micha kat <drsmkat@yahoo.com>, 

 Bert Maathuis <bertmaathuis@gmail.com>,

 Frides Laméris <frideslameris@kpnmail.nl>,

 "mr. drs. BOU" <mr.drs.bou@planet.nl>

 

datum: 16 oktober 2014 19:21

19:26 Gepost door slaapkamer-expert in Actualiteit, Antwerpen, Nieuws | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.